(0) سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
تمام دسته بندی ها
    جست و جو

    تفاوت عصاره گیر با آبمیوه گیری

    پنجشنبه, 6 شهریور 1404

    دستگاه عصاره گیر چیست و چه کاربردی دارد؟

    عصاره گیر که به آن آبمیوه گیر پرسی نیز گفته می‌شود، دستگاهی است که با سرعت کم و قدرت بالا، اقدام به خرد کردن و فشردن میوه‌ها، سبزیجات، ساقه گندم و سایر مواد مغذی می‌کند. این دستگاه با چرخش آهسته، فیبر را از مایع جدا کرده و در نهایت عصاره خالص و غلیظی را به شما ارائه می‌دهد. عصاره در واقع حاوی تمام ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنزیم‌ها و سایر مواد مغذی موجود در میوه یا سبزیجات است، با این تفاوت که تفاله آن جدا شده است. عصاره گیرها بهترین گزینه برای تهیه ی آبمیوه های طبیعی و سالم هستند.

    مزایا

    • عصاره گیرها مواد مغذی موجود در میوه ها و سبزیجات را به طور کامل حفظ می کنند.
    • آبمیوه ای با کیفیت بالا و عاری از تفاله ارائه می دهند.
    • آبمیوه های تهیه شده با عصاره گیر طعم طبیعی و دلنشینی دارند.
    • استفاده از عصاره گیرها بسیار آسان است و نیاز به مهارت خاصی ندارد.
    • برای مصارف مختلفی از جمله تهیه ی آبمیوه، اسموتی، شیره ی گیاهان دارویی، سس و دیپ قابل استفاده هستند.

    معایب

    • دستگاه های عصاره گیر معمولا گرانتر از آبمیوه گیری های معمولی هستند.
    • عصاره گیری به روش پرس سرد می تواند زمان بر باشد.
    • تمیز کردن دستگاه عصاره گیر می تواند دشوار باشد، بخصوص اگر مدل دارای قطعات زیادی باشد.
    • عصاره گیرها ممکن است به اندازه آبمیوه گیری های معمولی آبمیوه تولید نکنند.

    آشنایی با آبمیوه گیری و ویژگی های آن

    آبمیوه گیری دستگاهی پرسرعت است که میوه‌ها و سبزیجات را خرد کرده و مایع آنها را همراه با بخش قابل توجهی از فیبر استخراج می‌کند. تیغه‌های تیز آبمیوه گیری با سرعت بالا می‌چرخند و باعث می‌شوند تفاله میوه یا سبزیجات همراه با آب آن مخلوط شود. نتیجه نهایی، نوشیدنی خوشمزه‌تری نسبت به عصاره گیر است، اما فیبر کمتری دارد و ممکن است طعم آن کمی تغییر کند.

    مزایا

    • سریع و آسان برای استفاده
    • می توان از آن برای طیف گسترده ای از میوه ها و سبزیجات استفاده کرد.
    • نسبتا ارزان هستند.

    معایب

    • می تواند مقدار زیادی فیبر را از بین ببرد.
    • می تواند باعث اکسیداسیون آب میوه شود و طعم و مواد مغذی آن را کاهش دهد.
    • تفاله حاصل از آب میوه را به سختی می توان بازیافت کرد.

    مقایسه عصاره گیر با آبمیوه گیری

    بسیاری از افراد دقیقا نمی‌دانند انتخاب دستگاه عصاره گیر برای آن‌ها بهتر است یا باید به سراغ دستگاه‌های آبمیوه گیری بروند. اگر شما هم برای انتخاب بین این ۲ دستگاه تردید دارید، اولین قدم برای رفع این تردید، بررسی و مقایسه این دو دستگاه است. در جدول زیر می‌توانید ویژگی‌های عصاره گیر با آبمیوه گیری را مقایسه نمایید.

    ویژگیعصاره گیرآبمیوه گیری
    کیفیت آبمیوهبیشترکمتر
    ماندگاری آبمیوهبیشتر (تا چند روز)کمتر (تا یک روز)
    تنوع مواد اولیه قابل استفادهبیشترکمتر
    نیاز به خرد کردن موادداردندارد
    حفظ مواد مغذیبیشترکمتر
    سرعت عملکرد دستگاهکمتربیشتر
    زمان مورد نیاز برای نظافت دستگاهبیشترکمتر
    سروصدایکمتربیشتر
    قیمتمعمولا بیشترمعمولا کمتر

    تفاوت عصاره گیر و آبمیوه گیری از جهات مختلف

    در این بخش قصد داریم ۶ تفاوت آبمیوه گیری و عصاره گیر را برای شما به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

    ۱. تفاوت عملکرد عصاره گیر و آبمیوه گیری

    مهم‌ترین تفاوت بین این دو دستگاه، نحوه استخراج آب میوه است.

    • عصاره گیر با سرعت کم و قدرت بالا کار می‌کند و با ایجاد فشار زیاد، به تفکیک کامل مایع از فیبر میوه یا سبزی می‌پردازد.
    • این فرآیند باعث می‌شود که عصاره خروجی، غلیظ‌تر، شفاف‌تر و دارای طعم و عطر خالص‌تری نسبت به آبمیوه باشد.
    • این در حالی است که آبمیوه گیری با سرعت بالا کار می‌کند و تیغه‌های تیز آن، میوه‌ها و سبزیجات را خرد می‌‌کند.
    • در این فرآیند، مقداری از فیبر میوه یا سبزی نیز وارد آبمیوه می‌شود. در نتیجه آبمیوه به دست آمده، غلیظ‌تر از آب میوه طبیعی بوده، اما همچنان حاوی فیبر است.

    ۲. بررسی کیفیت آبمیوه عصاره گیر و آبمیوه گیری

    همانطور که اشاره شد، عملکرد متفاوت این دو دستگاه بر کیفیت آبمیوه خروجی تأثیر می‌گذارد.

    • عصاره به دلیل جداسازی کامل فیبر و دانه‌ها، دارای طعم و عطر خالص‌تری نسبت به آبمیوه است.
    • همچنین به دلیل اینکه در فرآیند عصاره گیری اکسیداسیون کمتری رخ می‌دهد، رنگ، طعم و ارزش غذایی عصاره تا حد زیادی حفظ می‌شود.
    • در طرف مقابل آبمیوه‌ی به دست آمده از آبمیوه گیری، حاوی مقداری از فیبر است که می‌تواند باعث غنی شدن آن از نظر مواد مغذی شود.
    • با این حال وجود فیبر ممکن است باعث تغییر طعم آبمیوه شود و همچنین به دلیل اکسیداسیون بیشتر، رنگ و برخی از ویتامین‌های موجود در میوه یا سبزی به مرور زمان تجزیه شوند.

    ۳. فرق ماندگاری آبمیوه عصاره گیر و آبمیوه گیری

    یک تفاوت عصاره گیر با آبمیوه گیری، میزان ماندگاری آبمیوه به دست آمده است.

    • در دستگاه‌های آبمیوه گیری سنتی از تیغه‌های چرخشی با سرعت بالا برای جدا کردن آب میوه از تفاله استفاده می‌شود.
    • این فرآیند باعث ایجاد گرما و اکسیداسیون می‌شود که می‌تواند ویتامین‌ها و آنزیم‌های مفید موجود در میوه و سبزیجات را تجزیه کند.
    • در نتیجه آبمیوه به دست آمده در معرض فساد سریع‌تر قرار می‌گیرد و طعم و عطر آن نیز تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.
    • آبمیوه‌های تهیه شده با دستگاه آبمیوه گیری معمولا تنها تا ۲۴ ساعت قابل نگهداری هستند.
    • اما عصاره گیرها با روشی متفاوت عمل کرده و از یک قطعه چرخنده برای له کردن میوه و سبزیجات و جدا کردن آب آن‌ها استفاده می‌کنند.
    • این فرآیند با سرعت پایین‌تری انجام می‌شود و حرارت کمتری تولید می‌کند. در نتیجه آبمیوه‌ی به دست آمده حاوی آنزیم‌ها و مواد مغذی بیشتری است و ماندگاری آن نیز به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.
    • آبمیوه‌های تهیه شده با عصاره گیر را می‌توان تا ۴۸ ساعت و حتی در صورت انجماد، تا چند ماه در فریزر نگهداری کرد.

    ۴. میزان سروصدای دستگاه عصاره گیر و آبمیوه گیری

    هنگام انتخاب دستگاه تهیه نوشیدنی طبیعی، میزان صدای تولیدی آن نیز اهمیت دارد.

    • دستگاه‌های آبمیوه گیری سنتی به دلیل استفاده از تیغه‌های چرخشی با سرعت بالا، صدای زیادی تولید می‌کنند.
    • این صدا می‌تواند برای برخی افراد آزاردهنده باشد و به‌خصوص در ساعات اولیه صبح یا در محیط‌های کوچک، ایجاد مزاحمت کند.
    • اما در طرف دیگر عصاره گیرها به دلیل داشتن قطعات خاص برای له کردن میوه و سبزیجات، صدای بسیار کم‌تری تولید می‌کنند.
    • فرآیند کندتر دستگاه و عدم نیاز به تیغه‌های پرسرعت، منجر به کارکرد آرام‌تر و بی‌صداتر عصاره گیر می‌شود. این ویژگی برای افرادی که به دنبال راه‌حلی کم‌صدا برای تهیه آبمیوه هستند، بسیار ایده‌آل است.

    ۵. نظافت عصاره گیر و آبمیوه گیری

    برای بررسی دقیق‌تر تفاوت عصاره گیر با آبمیوه گیری و انتخاب دستگاه مناسب، باید نحوه نظافت و شستشوی این ۲ دستگاه را نیز در نظر داشته باشید.

    • به طور معمول قطعات موجود در دستگاه‌های آبمیوه گیری، از جمله تیغه، فیلتر و تفاله جمع‌کن به راحتی قابل جدا شدن بوده و شستشوی پیچیده‌ای ندارند.
    • این در حالی است که قطعات عصاره گیرها ممکن است برای شستشو، زمان بیشتری نیاز داشته باشد.
    • البته برخی از جدیدترین مدل‌های عصاره گیرها مجهز به سیستم شستشوی خودکار هستند که فرآیند تمیز کردن دستگاه را آسان‌تر می‌کند.

    ۶. تفاوت قیمت عصاره گیر و آبمیوه گیری

    به طور کلی قیمت عصاره گیرها نسبت به دستگاه‌های آبمیوه گیری بالاتر است.

    • دلیل این امر نیز تکنولوژی پیچیده‌تر و مواد اولیه‌ی باکیفیت‌تر به کار رفته در دستگاه‌های عصاره گیر است.
    • با این حال نباید صرفا روی برچسب قیمت تمرکز کنید. آبمیوه‌ی تهیه شده با عصاره گیر، ماندگاری بیشتر و ارزش غذایی بالاتری دارد.
    • پس اگر به طور مرتب از دستگاه استفاده می‌کنید و به سلامتی خود اهمیت می‌دهید، خرید یک عصاره گیر باکیفیت می‌تواند یک سرمایه‌گذاری بلندمدت محسوب شود.
    نظر خود را درج نمایید
    banner

    آپدیت نرم افزار در دسترس میباشد . لطفا ابتدا نسبت به آپدیت نرم افزار اقدام فرمایید

    بروزرسانی