کالری انواع قهوه از آن موضوعاتی است که شاید چندان مهم به نظر نیاید؛ یعنی ممکن است با خودتان بگویید برای چند فنجان در روز به اطلاعات جدید نیاز ندارید. اما اگر مصرفکننده دائمی قهوه و نوشیدنیهای ترکیبی آن مانند کاپوچینو، لاته و موکا هستید یا به قهوهتان سیروپ، شکر و شیرینکنندههای دیگر اضافه میکنید این تصور اشتباه است.
قهوه یکی از محبوبترین نوشیدنیها در سراسر جهان است، اما آیا شما میدانید که قهوه به عنوان یک منبع قدرتمند انرژی و آنتیاکسیدانها نیز شناخته میشود؟ در این مقاله، به بررسی 10 فواید قهوه برای سلامتی میپردازیم.
فرق قهوهساز و اسپرسوساز چیست؟ برای یک پاسخ دقیق و کامل به این سؤال ظاهراً ساده باید اول تفاوت اسپرسو را با قهوه فیلتری یا چکهای بدانید. بعد از آن است که به خوبی درک میکنید دستگاه قهوهساز و اسپرسوساز روی قهوه آسیابشده چه فرایندهای متفاوتی انجام میدهند و تجربه نوشیدنی نهایی با هرکدام چه ویژگیهایی دارد. البته در دنیای تجهیزات قهوه، قهوهساز و اسپرسوساز هردو به شما کمک میکنند نوشیدنی محبوبتان را بر اساس نیاز و کاربری مورد نظر خود تهیه کنید؛
تاریخچه قهوه در جهان، این نوشیدنی هزارساله محبوب از آن داستانهای جذابی است که باید در پیچ و خم تاریخ دنبالش کرد. این که قهوه از کجا آمده یا کجا و چطور کشف شد به درک راه طولانی از دانههای خوراکی در آفریقای پنج قرن بعد از میلاد مسیح تا اکسیر انرژی این روزهای ما کمک میکند. اگر هم قهوه دوست دارید و هم قصه، با این مطلب مجله قهوه همراه شوید تا تاریخچه قهوه را بکاویم، کاشف قهوه را بررسی کنیم و همه رازهای آن را از دالانهای پنهانی تاریخ بیرون بکشیم
تهیه و نوشیدن قهوه دمی یا اسپرسوی تازه تجربه ضروری روزانه هر قهوهخوری به حساب میآید اما همیشه و همهجا زمان کافی یا تجهیزات لازم برای درست کردن آنها در دسترس شما نیست. در این شرایط، پودر قهوه فوری میتواند مشکل را حل کند و در چند ثانیه نوشیدنیتان را با ویژگیهای دلخواه به شما تحویل دهد.
طرز تهیه قهوه اسپرسو در خانه ممکن است به نظر برسد که چالش برانگیز است، اما در واقع با داشتن تجهیزات مناسب و چند تکنیک پایه، میتوانید قهوه اسپرسو خوشمزهای در خانه تهیه کنید. در ادامه، مراحل تهیه قهوه اسپرسو در خانه را برای شما شرح میدهیم:
با اسپرسوساز دلونگی میتوانید هر روز نوشیدنی اسپرسو مورد علاقه خود را بنوشید؛ تنها کافی است آن را روشن کنید تا در کمتر از 60 ثانیه فنجان اسپرسو شما آماده باشد.
یکی از ترندهای مهم دنیای قهوه علاقه به قهوه تکخاستگاه است، یعنی دانههایی که در یک منطقه یا مزرعه خاص پرورش یافتهاند و با محصول هیچ خاستگاه دیگری ترکیب نشدهاند. قهوه سینگل اوریجین (Single-Origin Coffee) که در فارسی سینگل اورجین هم نوشته میشود بیشترین طرفدار را در میان کسانی دارد که میخواهند طعم واقعی و طبیعی دانههای قهوه را تجربه کنند.
تاریخچهی قهوه به سالهای بسیار دور باز میگردد و کسی اطلاع دقیقی از زمان ورود آن ندارد، اما نکتهی قابل توجه و جالب چگونگی کشف این دانهی گیاهی است. بر اساس روایات گذشته دانهی قهوه توسط یک دام کشف شده، تعجب نکنید این داستان نسل هاست که ورد زبانها شده است.
اگر اسپرسویتان را غلیظ و قوی با تنواری سنگین و حجم بیشتر از معمول میپسندید، حتماً میدانید قهوه دوبل چیست؛ نوشیدنی پرکافئینی که باریستا با دو شات اسپرسو تهیه میکند و سر میزتان میفرستد. شما اسپرسودوستها برای این تجربه پرلذت در منوی کافه به سراغ نامهایی مانند دابل شات، دوپیو، قهوه دبل اسپرسو، قهوه دبل یا دوبل میروید. البته تهیه اسپرسو دوبل در خانه هم با تجهیزات مناسب و پیروی دقیق از راهنماییهای تخصصی امکانپذیر است. این مطلب مجله قهوه را بخوانید تا با تاریخچه قهوه دوبل آشنا شوید، به تفاوت اسپرسو سینگل و دوبل در کنار مقایسه دوپیو با سایر انواع اسپرسو پی ببرید و طرز تهیه قهوه دوبل را یاد بگیرید.